Air Freshener CG Mom’s Pound Cake 473ml

12,95 incl. BTW 10,70 Excl. BTW

Mom’s Pound Cake is de verfrissende luchtverfrisser die elke ruimte een boost geeft met heerlijke boventonen van botersuiker, vanille en citrus, perfect voor als je thuis mist of verlangt naar mama’s speciale kookkunsten!

Artikelnummer: 1338 Categorieën: ,

Beschrijving

Gebruik dit om:

  • Denk aan je warme jeugd
  • Geniet van een heerlijk dessert zonder suiker
  • Bevredig onmiddellijk het hunkeren naar suiker
  • Verfris je stinkende ruimtes
  • Neem een ​​stap terug in de tijd

Er gaat niets boven het koken van mama. De rijke, boterachtige suikersmaak van deze luchtverfrisser herinnert aan de cake waarvan moeder wist hoe ze precies goed moest bakken … zacht en sappig met de perfecte mix van gehavende boter, suiker, vanille en citrusextracten. Nu, zelfs als je ver van huis bent, kun je nog steeds genieten van die heerlijke zoete geur van versgebakken perfectie!

De geur van Home Sweet Home

Toen de timer klonk, wist je dat er iets warms en lekkers uit de oven zou komen … alleen het geroezemoes van de oven roept herinneringen op aan je ouderlijk huis, opgewarmd door het koken van mama. Wilt u dat warme gevoel van thuis opnieuw creëren? Slechts één spray van deze luchtverfrisser verandert elke stinkende ruimte onmiddellijk in een warme en geruststellende onderbreking voor jou en je vrienden!

Actieve geurverwijderaars

Mam is er niet meer om je rommel op te ruimen? Maak je geen zorgen … spuit gewoon Mom’s Pound Cake om al je stinkende ruimtes op te frissen, zodat het is alsof mama nooit wegging! De actieve geurverwijderaars in deze luchtverfrisser werken hard om onaangename geuren uit te roeien, zodat uw binnenruimtes meer ruiken naar overheerlijke boter, suiker en vanille, en minder naar de muffe afhaalmaaltijden die u gisteravond had.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Merk

Chemical Guys

Andere suggesties…