GLADEN – SQX 165 Dual

351,24 incl. BTW 351,24 Excl. BTW

GLADEN – SQX 165 Dual

16,5 cm componenten systeem met dubbele kickbass
RMS vermogen: 240 Watt
Impedantie: 2 Ohm

Artikelnummer: 138 Categorieën: ,

Beschrijving

Technische specificatie

RMS vermogen: 2 x 240 Watt
Impedantie: 2 Ohm
GFP 431 glasvezel conus
Twee 165 mm midbass speakers per kant met extra grote slag
25 mm High-performance tweeter
Zero Point Dust-Cap
Filter met 504 instelmogelijkheden
3 jaar garantie

 

De opvolger van de X–ION 165-4 heeft eveneens twee kickbassen per kant en voorziet dus in de nodige kickbass! Ten opzichte van zijn voorganger werden onder andere het crossover en de midwoofer sterk gewijzigd:

  • Zeropoint dustcap
  • Nomex spider
  • Langere 25 mm spreekspoel
  • Vergulde schroefterminals

Zeropoint dustcap

De nieuw vormgegeven dustcap zorgt voor een vlakker verloop van het frequentiespectrum van de midden en hoge tonen. Hierdoor klinkt de nieuwe SQX aangenamer en sluit de middentoner beter aan op de tweeter.

Nomex spider

De nieuwe nomex spider en de langere spreekspoel maken een grotere lineaire conus excursie mogelijk. Hierdoor zijn de SQX speakers zwaarder belastbaar en treed er minder vervorming op bij hoger volume.

Uitgebreid instelbaar crossover

Met het uitgebreid instelbare crossover kan onder andere de flanksteilheid, de Q-factor en het volume van de tweeter aangepast worden. Middels de bijgeleverde handleiding is het dan mogelijk om de speakerset optimaal af te stellen op de akoestiek van uw auto. Uiteraard wordt het filter geleverd met een goede basisinstelling.

Softdome tweeter

De 25 mm softdome tweeter speelt aangenaam en gedetailleerd en is bovendien erg hoog belastbaar. Voor de montage worden er diverse in- en opbouwhouders meegeleverd.

2 Ohm

Dankzij de 2 Ohm impedantie hebben deze GLADEN Systemen een hoger rendement. Bovendien levert uw versterker bij 2 Ohm meer vermogen wat de dynamiek van deze luidsprekers weer ten goede komt. Door deze lage impedantie en de hoge belastbaarheid van dit systeem is het gebruik van een versterkernoodzakelijk.

Extra informatie

Gewicht 2 kg