FAQ

ALGEMENE INFORMATIE

 


AlGEMENE INFO

-Prijsopgave compleet interieur

De reden dat er nergens prijzen vermeld staan, is omdat nagenoeg geen enkel interieur hetzelfde is en dus ook niet dezelfde prijs heeft. Voor informatie en offertes kunt u mailen naar info@specialinterior.com. Gelieve zoveel mogelijk informatie bij te voegen. Voor overige vragen, kunt u contact opnemen met klantenservice@specialinterior.com of gebruik maken van het contactformulier.

-Zelf een idee of suggestie?

Geen probleem! U bent van harte welkom om ons te bezoeken of een berichtje te sturen.  Indien u langskomt voor een compleet interieur, verzoeken wij u om ons van tevoren op de hoogte te stellen.

 

PRODUCT INFO

-Gordijnen wassen

Al onze gordijnen zijn op 30 graden wasbaar. Houdt er rekening mee dat producten met franjes (voorraamstrook bijvoorbeeld) gewassen moeten worden in een waszak of kussensloop. Wanneer deze los in de wasmachine worden gewassen zijn ze niet meer mooi te krijgen

Voor het drogen moet u tevens absoluut geen gebruik maken van een droger. De gordijnen dient u uit te hangen. Normaal gesproken zullen gordijnen vanzelf weer strak trekken wanneer ze gedroogd zijn. Mocht u ze alsnog willen strijken, dan kunt u dit doen door een handdoek tussen de stof en strijkbout te gebruiken en de stoomfunctie van de strijkbout in te zetten.

-Gordijnen ophangen

Om circa. elke 12 cm bevestigt u een haak in de band.

 

WEBSHOP

-Levertijden webshop

Indien de bestelde producten voorradig zijn, en de bestelling voor 15:00 geplaatst is, ontvangt u de bestelling de eerstvolgende werkdag. Dit geldt voor zowel Nederland als België. Voor overige landen gaan wij uit van 3 – 5 werkdagen.