Truck Interieur

Special Interior is sinds de start in 2007 in razend tempo een begrip geworden in de transportwereld, als de ultieme specialist in het verfraaien van vrachtwageninterieurs en leverancier van diverse truckbekleding. Al vanaf het eerste moment staat Special Interior garant voor de best mogelijke belevenis in welke cabine dan ook.

Van stofferen tot aan multimedia; de cabine wordt gegarandeerd uniek.

Maar niet alleen voor complete interieurs kunt u bij ons terecht. Ook voor een breed scala aan verschillende onderdelen kunnen wij een oplossing bieden. Of het nou gordijnen zijn of een luchtverfrisser; we helpen u graag. Hiervoor kunt u tevens terecht in onze webshop.

Kijkt u eens rustig op onze website! Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, laat u het ons dan even weten!

Over ons
Over ons

Custom projecten

Van stofferen tot aan multimedia; de cabine wordt gegarandeerd uniek.

No projects found

Everything for the truck

With more than 500 products, we are the absolute specialist in truck accessories.

Onze merken

Alleen de beste merken zijn goed genoeg. Bij Special Interior staat kwaliteit centraal en daarom werken wij ook alleen samen met de absolute topmerken.

stars

The best interior design in Europe

Family Tradition transport IT
stars

Beautiful business, friendly service.

Monique Postma
stars

Fantastic shop, helpful friendly. Just great

David Stricker
stars

Beautiful stuff and super friendly staff!

Roy van der Wiel
stars

Fulfills the agreements and delivers absolutely professional work!

Martijn Posthumus

Referenties

U overtuigen laten we liever onze klanten doen. Zij kunnen beter dan wij zelf vertellen hoe ze het contact met Special Interior hebben ervaren.

INTERESTED IN A CUSTOMIZED INTERIOR?

Feel free to contact us for more information. Our expert employees are happy to assist you.

Vrachtwagen interieur

Het truck interieur: voor de vrachtwagenchauffeur is het waar hij (of zij) dagelijks op uitkijkt. Het tweede thuis. De plek waar hij zich vertrouwd voelt. De plek waar hij eet en slaapt. Een paar vierkante meter waar hij soms weken achtereen doorbrengt. Een plek waar hij trots op wil kunnen zijn.

Daarvan zijn we ons bij Special Interior meer dan bewust. Het is ons doel om voor iedere trucker een eigen, persoonlijk truck interieur te ontwerpen. Een truck interieur dat precies voldoet aan uw specifieke wensen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Van truckbekleding, truck verlichting tot inrichting. Wat u ook in gedachten heeft: wij weten het voor u te realiseren.

Truck interieur styling: van stoffering tot multimedia

Bij de styling van het truck interieur denkt u wellicht in de eerste plaats aan de stoffering van uw truck. En dat is inderdaad één van de aspecten waarin Special Interior gespecialiseerd is. Nieuwe stoelhoezen, gordijnen, deurpanelen, stoelframe- of bovenbedplaten, vloermatten of motortunnelhoezen: bij ons is het allemaal mogelijk. Welk materiaal ook uw voorkeur geniet: wij zorgen voor een truck interieur dat u nooit eerder voor mogelijk hield! Daarbij kunnen we uw gehele truck interieur opnieuw stofferen, maar kunt u natuurlijk ook een aanvraag indienen voor een specifiek onderdeel.

Maar truck interieur houdt niet op bij het herstofferen van de stoelen of deurpanelen. Welnee, dit is slechts één van de mogelijkheden die Special Interior te bieden heeft. Ook voor het inbouwen van audio- en multimedia-apparatuur zijn wij hét adres. Het netjes wegwerken van een high-end audiosysteem in het truck interieur, een navigatiesysteem of een complete multimedia-installatie inbouwen: we hebben het in de afgelopen jaren talloze malen gedaan. Telkens weer met een ander verrassend effect. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden!

Naast truckbekleding ook losse producten aanschaffen

Naast voor het laten ontwerpen en realiseren van een nieuw truck interieur, kunt u bij onze truckshop ook terecht voor de aanschaf van losse producten voor in de cabine. We beschikken namelijk over een webshop, waar u eigenlijk alles vindt wat u onderweg maar nodig kunt hebben. Van bedtextiel tot vrachtwagen gordijnen, raambanden en van koffiezetters tot luchtverfrissers: het is allemaal te verkrijgen. Ook op het gebied van truck accessoires is Special Interior een begrip! Wat dacht u van een model vrachtwagen of het ideale cadeau voor de trucker: De cadeaubon! Van Poppy en Chemical Guys tot Scandi Souvenirs. En vandaag voor 15:00 uur besteld is vaak al de volgende dag in huis! Neem dus ook zeker eens een kijkje in onze webshop. Hier vind u alle producten voor het interieur van uw vrachtwagen!

Uw ideeën met ons bespreken?

Heeft u zo uw gedachten over een nieuw interieur voor in uw truck? Bent u op zoek naar truck bekleding? Of kunt u juist wel wat inspiratie gebruiken? Laat het ons weten via de e-mail (sales@specialinterior.com) of telefonisch (+31 (0) 88 2007 100), of maak een afspraak om het bij ons te komen bespreken. Zeker wanneer u een geheel truck interieur wilt laten ontwerpen, is het aan te raden om eens bij ons langs te komen op afspraak. We heten u dan ook graag welkom om u ook aan het truck interieur van uw dromen te helpen!