Smartwax

Wax voor vrachtwagens en auto’s die reinigt, doet glanzen én beschermt: dat is Smartwax! Wij van Special Interior zijn al jarenlang groot fan. Dit Amerikaanse merk produceert innovatieve schoonmaakproducten voor de ware autoliefhebber. Voor de man of vrouw die wil dat zijn of haar wagen er altijd piekfijn uitziet. Voor diegene die zijn...

Smartwax

Wax voor vrachtwagens en auto’s die reinigt, doet glanzen én beschermt: dat is Smartwax! Wij van Special Interior zijn al jarenlang groot fan. Dit Amerikaanse merk produceert innovatieve schoonmaakproducten voor de ware autoliefhebber. Voor de man of vrouw die wil dat zijn of haar wagen er altijd piekfijn uitziet. Voor diegene die zijn auto behandelt alsof het zijn kindje is. De producten van Smartwax bieden optimale bescherming en een maximaal glanzend resultaat en bevatten uitsluitend bestanddelen die de lak van uw wagen niet kunnen beschadigen. Probeer Smartwax één keer en u wilt nooit meer iets anders!

Over Smartwax

Smartwax ontwikkeld al sinds 2008 telkens nieuwe schoonmaak-, polijst- en waxartikelen die een resultaat garanderen dat u met gewone huis-tuin-en-keuken-producten niet voor mogelijk houdt. Smartwax stelt zich ten doel een nieuwe generatie professionele autodetailingproducten te ontwikkelen waarin alle denkbare voordelen verenigd zouden worden: een oogverblindende look, eenvoudig en snel te gebruiken, een lekkere geur, en reinigen, polijsten en beschermen tegelijkertijd. Nu, ruim een decennium later mogen we wel stellen dat ze hierin ruimschoots geslaagd zijn. Smartwax levert producten voor liefhebbers en overduidelijk door liefhebbers. Het merk blijft zijn producten dan ook voortdurend doorontwikkelen en brengt regelmatig een nieuw, innovatief cleaning-product op de markt.

Ons Smartwax-aanbod

Hoewel de naam dit wellicht wel impliceert, biedt Smartwax niet alleen wax voor vrachtwagens en auto’s. Er is een compleet assortiment met alle denkbare artikelen om je auto of vrachtwagen te poetsen. Dit gaat van speciaal vormgegeven microvezeldoekjes en vrachtwagen velgen wax om de kleinste hoekjes tussen uw velgen te kunnen poetsen tot tapijtreinigingsspray en van SmartGel voor de banden tot SmartLeather voor uw lederen interieur. Bekijk gauw ons complete aanbod!

Vandaag besteld, morgen in huis

Kunt u niet wachten uw auto of vrachtwagen te poetsen met de innovatieve producten van Smartwax? Bestel dan vandaag nog voor 15:00 uur, dan wordt uw bestelling vandaag nog verzonden en normaliter morgen al bezorgd! Gun uzelf het plezier van Smartwax en ontdek de unieke werking van deze onovertroffen wax voor vrachtwagens, boten en auto’s!

Meer

SMARTWAX Er zijn 20 producten

Toont 1 - 20 van de 20 items
Toont 1 - 20 van de 20 items