CHEMICAL GUYS SILK SHINE SPRAYABLE DRESSING

CHEMICAL GUYS

 Waarom dit product kopen?
Duurzame finish van rubber , vinyl , kunstoog , banden, dashboard en veel meer...
Duurzame Weather-Tek formule.
Herstelt en verlengt de originele kleur van het oppervlak.
Een toepassing is goed voor een aantal weken.
Premium glans die 100% droog aanvoelt.

Meer details

€ 13,95 incl. btw

€ 11,53 excl. btw
  • Alles van duurzame kwaliteit
  • Persoonlijke wensen zijn altijd bespreekbaar
  • Alle producten zijn persoonlijk getest

Meer informatie

Hoe het werkt
De Silk Shine Sprayable Dressing is dressing en reiniger voorzien van een nieuwe - Auto - Geur die te gebruiken is voor het interieur als het exterieur. De Silk Shine Sprayable Dressing is geformuleerd met de Chemical Guys Weather-Tek bescherming die het oppervlak beschermt tegen alle weersomstandigheden. Deze bescherming blijft voor een lange tijd aanwezig, zelfs na een aantal keren wassen. Silk Shine dringt tot diep in het oppervlak door, waardoor het een donkere finish achterlaat aan het oppervlak. Silk Shine is ontwikkeld om het oppervlak te verbeteren, onderhouden en te herstellen. De premium sprayable dressing reinigt, beschermt en hersteld de binnen- en buitenkant, terwijl er meteen de geur van een nieuwe auto wordt aangebracht. Silk Shine Sprayable Dressing zal geen residu achter laten.

Levert een goede bescherming
De Silk Shine Sprayable Dressing met Weather-Tek brengt een duurzame hoge finish aan op rubber vinyl , plastic, dashboard, bumpers, banden en zelf op leer. Silk Shine brengt een duurzame water afstotende laag aan die elk oppervlak als nieuw laat lijken. Het beschermt het oppervlak tegen alle weersomstandigheden en zelfs tegen de UV straling van de zon.

Lange duur
Één eenvoudige toepassing van Silk Shine blijft weken zitten in plaats van dagen. Het Silk Shine Weather-Tek systeem helpt bij het beschermen van het oppervlak, ongeacht de weersomstandigheden. Van sneeuw en vocht tot extreme hitte, Silk Shine blijft beschermen. Deze droog aanvoelende pH-neutrale formule is op basis van water en ontwikkeld om een zijdezachte glanzende finish aan te brengen die geen stof aantrekt. Houd je interieur en exterieur langer als nieuw met de Silk Shine Sprayable Dressing.  

30 andere producten in dezelfde categorie: