Gordijnen & Toebehoren

Vrachtwagen gordijnen en toebehoren

Vrachtwagen gordijnen, van zijgordijnen tot aan gordijnbogen. Ze zijn vrijwel onmisbaar voor uw vrachtwagen. Niet alleen zorgen ze voor extra comfort en een huiselijk gevoel, ook zijn ze nog eens zeer functioneel. De felle zon of snelwegverlichting; ze schijnen soms hinderlijk uw cabine binnen. Om dit zoveel mogelijk tegen te gaan kunt u in uw truck gordijnen laten plaatsen. Het fijne van Special Interior is dat u hier al uw bekleding op maat laat maken. Heeft u vragen over een truck gordijn, neem dan gerust contact met ons op.

Vrachtwagengordijnen- Voor ieder wat wils

De mogelijkheden bij Special Interior zijn eindeloos. Zo bieden we gordijnen voor een vrachtwagen in verschillende vormen en maten. Bij ons krijgt u de mogelijkheid om zelf uw truck gordijnen samen te stellen. U heeft hierbij de keuze uit een uitgebreid assortiment . kleuren en materialen, zodat uw nieuwe vrachtwagen gordijnen perfect passen bij uw truck interieur van uw cabine. In één belangrijk punt komen alle zijgordijnen echter overeen: ze zijn stuk voor stuk verduisterend.

Bij Special Interior bieden wij voor de vrachtwagen de volgende gordijnen aan:

  • Zijgordijnen;
  • Voorraamstroken;
  • Gordijnbogen;
  • Tussengordijnen.

Uw truck gordijnen ophangen

Met het kopen van gordijnen voor uw truck bent u er natuurlijk nog niet. U moet ze ook nog ophangen. Een hele klus, want hoe pakt u dat nu netjes aan? Dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u de gordijnen van uw vrachtwagen fronsen of plooien. Onze specialisten vertellen u er graag meer over.

De bekleding van Special Interior

De oprichting van Special Interior vond in 2007 plaats. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een waar begrip in de transportwereld. Niet zo vreemd, want wij vinden uw beleving in de cabine ontzettend belangrijk. Het moet sfeer ademen. Hierin spelen zowel de bekleding als accessoires een belangrijke rol. Special Interior kan u in beide categorieën voorzien. Naast onze gordijnen voor de vrachtwagen, bieden wij o.a. de volgende producten aan:

  • Vloermatten;
  • Stoelhoezen;
  • Bovenbedplaten;
  • Deurpanelen;
  • En meer!

Bestel nu gordijnen voor in de vrachtwagen!

De cabine is uw tweede huis. Om die reden kleedt u deze graag zo mooi mogelijk aan. Dit kan met de producten van Special Interior. Bestel ze vandaag nog in onze webshop! Heeft u een vraag? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Doe dit door te bellen naar +31 (0) 88 2007 100. Ons contactformulier invullen kan natuurlijk ook. Hangen er binnenkort ook bij u nieuwe gordijnen in de vrachtwagen?