Truckshop

Bent u op zoek naar een truck shop? Wij van Special Interior zijn dé specialist op het gebied van truck interieur en truck accessoires met een enorme passie voor trucks! Uw cabine? Die geven wij extra sfeer en meer belevenis! Van stofferen tot aan producten voor de inrichting; uw cabine wordt gegarandeerd uniek. Bezoek onze truck shop in Dronten of bestel uw producten direct online in onze webshop!

Naar de webshop

 

Alles in huis

Als vrachtwagenchauffeur bent u vaak hele dagen in de cabine te vinden. De cabine is ook uw tweede huis. Dankzij de truck shop van Special Interior kleedt u deze binnen een mum van tijd sfeervol aan. Truck verlichting. Gordijnen. Bedtextiel. Wat u ook zoekt, u vindt het in onze truck shop.

Meer dan een cabine

De cabine. Het is de plek waar u als chauffeur soms weken achter elkaar doorbrengt. Een plek waar u trots op wilt zijn. Wij van Special Interior zijn ons daarvan bewust. Het is ons ideaal om voor iedere trucker een eigen, uniek en persoonlijk truck interieur te ontwerpen. Sinds 2007 staat Special Interior garant voor de best mogelijke belevenis in welke cabine dan ook! Van stoffering tot het inbouwen van multimediasystemen; wij zorgen voor een unieke beleving. Daarnaast verkopen wij ook losse producten in onze truck shop. Het maakt niet uit wat u zoekt: wij hebben de oplossing voor u in huis!

Geef een cadeaukaart!

Een verjaardag. Een jubileum. Een andere gelegenheid. Er is altijd wel een reden om iemand iets cadeau te doen. Is de persoon in kwestie vrachtwagenchauffeur en kan deze nergens anders meer over praten? Geef hem dan onze cadeaukaart! Hij of zij kan deze in onze gehele truck shop besteden. Eén ding is zeker: dit is een cadeau waar de jarige echt iets aan heeft!

Bezoek direct onze truck shop!

Een sfeervolle, unieke werkomgeving creëert u – als vrachtwagenchauffeur – voornamelijk zelf. En uniek zijn we! In heel Europa is Special Interior een begrip in de transportsector. Bekijk ons fotoalbum en u zult zien waarom dit zo is. Wij heten u van harte welkom in onze truck shop in Dronten. Natuurlijk kunt u onze producten ook in de webshop bestellen. Voor vragen kunt u bellen naar +31 (0) 88 2007 100 . Daarnaast is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar shop@specialinterior.com. Plaatst u binnenkort ook een bestelling bij onze truck shop?

Populaire producten

INTERESSE IN EEN MAATWERK INTERIEUR?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.