Ruilen en retouren

Ruilen

Het is mogelijk een artikel tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling om te ruilen met opgaaf van een eventuele reden. Voor het omruilen van een artikel kun je gebruik maken van het Modelformulier voor ontbinding. Geef dan aan dat je het artikel wilt omruilen en wat de reden hiervoor is. Als er sprake is van een non-conform product, dan heb je tot twee maanden na ontdekking van het defect/gebrek de tijd om een klacht in te dienen.Wij zullen het product dan herstellen of vervangen.

Er is sprake van een non conform product als:

  • je een defect of beschadigd artikel hebt ontvangen;
  • je een verkeerd artikel hebt ontvangen;
  • het artikel niet compleet is.

Contact: klantenservice@specialinterior.com of bel 088-2007100

 

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgave van reden te annuleren, dit heet het ontbindingsrecht. Je krijgt dan het volledige bedrag retour binnen 14 dagen na ontbinding.

Op maat gemaakte producten zijn uitgezonderd van het ontbindingsrecht (zie artikel 10.6 van de Algemene Voorwaarden)

Heb je een verkeerde maat besteld? Wil je toch liever een ander product? Of wil je afzien van de koop? Dan komen de retourkosten voor eigen rekening. (zie artikel 8.5 van de Algemene Voorwaarden)
Hebben wij een onjuist product geleverd, of is er sprake van een defect/gebrek? Dan laten wij het pakket kosteloos bij je afhalen door onze verzendmaatschappij, of kunt u de zending afgeven op de dichts bijzijnde locatie van onze verzendmaatschappij.

Gelieve eerst contact op te nemen in dergelijke situaties.
Contact: klantenservice@specialinterior.com of bel 088-2007100

Modelformulier voor Ontbinding

INTERESSE IN EEN MAATWERK INTERIEUR?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.