Truck interieur

Het truck interieur: voor de vrachtwagenchauffeur is het waar hij of zij dagelijks op uitkijkt. Het tweede thuis. De plek waar hij zich vertrouwd voelt. De plek waar hij eet en slaapt. Een paar vierkante meter waar hij soms weken achtereen doorbrengt. Een plek waar hij trots op wil kunnen zijn.

Daarvan zijn we ons bij Special Interior meer dan bewust. Het is ons doel om voor iedere trucker een eigen, persoonlijk truck interieur te ontwerpen. Een truck interieur dat precies voldoet aan uw specifieke wensen. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat u ook in gedachten heeft: wij weten het voor u te realiseren.

Truck interieur styling: van stoffering tot multimedia
Bij de styling van het truck interieur denkt u wellicht in de eerste plaats aan de stoffering van uw truck. En dat is inderdaad één van de aspecten waarin Special Interior gespecialiseerd is. Nieuwe stoelhoezen, gordijnen, deurpanelen, stoelframe- of bovenbedplaten, vloermatten of motortunnelhoezen: bij ons is het allemaal mogelijk. Welk materiaal ook uw voorkeur geniet: wij zorgen voor een truck interieur dat u nooit eerder voor mogelijk hield! Daarbij kunnen we uw gehele truck interieur opnieuw stofferen, maar kunt u natuurlijk ook een aanvraag indienen voor een specifiek onderdeel.

Maar truck interieur houdt niet op bij het herstofferen van de stoelen of deurpanelen. Welnee, dit is slechts één van de mogelijkheden die Special Interior te bieden heeft. Ook voor het inbouwen van audio- en multimedia-apparatuur zijn wij hét adres. Het netjes wegwerken van een high-end audiosysteem in het truck interieur, een navigatiesysteem of een complete multimedia-installatie inbouwen: we hebben het in de afgelopen jaren talloze malen gedaan. Telkens weer met een ander verrassend effect. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden!

Losse producten aanschaffen
Naast voor het laten ontwerpen en realiseren van een nieuw truck interieur, kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van losse producten voor in de cabine. We beschikken namelijk over een webshop, waar u eigenlijk alles vindt wat u onderweg maar nodig kunt hebben. Van bedtextiel tot gordijnen en van koffiezetters tot luchtverfrissers: het is allemaal te verkrijgen. En vandaag voor 15:00 uur besteld is vaak al de volgende dag in huis! Neem dus ook zeker eens een kijkje in onze webshop. Hier vind u alle producten voor het interieur van uw vrachtwagen!

Uw ideeën met ons bespreken?
Heeft u zo uw gedachten over een nieuw interieur voor in uw truck? Bent u op zoek naar truck bekleding? Of kunt u juist wel wat inspiratie gebruiken? Laat het ons weten via de e-mail (sales@specialinterior.com) of telefonisch (+31 (0) 88 2007 100), of maak een afspraak om het bij ons te komen bespreken. Zeker wanneer u een geheel truck interieur wilt laten ontwerpen, is het aan te raden om eens bij ons langs te komen op afspraak. We heten u dan ook graag welkom om u ook aan het truck interieur van uw dromen te helpen!

INTERESSE IN EEN MAATWERK INTERIEUR?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.