Model vrachtwagen

Bent u op zoek naar uw favoriete model vrachtwagen in schaal 1:50? Zoekt u een souvenir van uw tijd als trucker, een mooi cadeau of aanvulling van uw verzameling? Kijk dan eens in de webshop van Special Interior. Wellicht zit uw model vrachtwagen erbij. Onze schaalmodellen van 1:50 zijn tot in de kleinste details verzorgd. Bekijk de foto’s bij de Riley Kok WSI of Scania R650 maar eens; van dichtbij lijken het net de echte trucks. Bij Special Interior op kantoor hebben we er al meerdere staan. Welk model vrachtwagen wilt u in schaal 1:50?

Bekijk modellen

 

Schaalmodellen uitgelegd

In de modelbouw- en modelspoorwereld worden voertuigen, boten en vliegtuigen nagemaakt als realistisch schaalmodel. Om te zorgen dat de verhoudingen tussen modellen en het landschap kloppen, wordt gewerkt met een aantal standaard schalen. Voor modelspoor heeft dit een extra functie, namelijk zorgen dat de treinen op de rails passen. Veelvoorkomende schalen voor model vrachtwagens zijn o.a. 1:4 (Bigscale), 1:16 en 1:32. De schaalmodel vrachtauto’s van Special Interior zijn 50 keer kleiner dan een truck van origineel formaat. Modelbouwers streven er doorgaans naar om ieder model vrachtwagen zo realistisch mogelijk na te maken. Vaak is dat inclusief bedrijfskleuren en -logo’s, zoals bij onze schaalmodel vrachtauto’s het geval is.

 

Onze modelvrachtwagens

Op moment van schrijven hebben we een drietal schaalmodel vrachtwagens in onze shop. Wij zitten volop in de transportwereld en houden altijd onze ogen open om ons assortiment uit te breiden. 

Schouwstra Transport // Moulin Rouge 2.0

Een DAF XF Super Space Cab MY2017 met levensechte Schouwstra Transport trailer. Deze limited edition modelvrachtwagen is momenteel uitverkocht. Wij speuren zoals gezegd altijd rond in de transportwereld, dus houd onze website en socials in de gaten.

Riley Kok transport

Internationaal koel- en vriestransporteur Riley Kok rijdt heel europa door in deze stoere zwarte Scania. Dit schaalmodel van 1:50 zit net zo strak in de lak als de echte. Prijkt deze truck binnenkort in uw vitrine? Bestel ‘m nu.

Scania R650 van P.B. Kok

P.B. Kok, van hetzelfde transportbedrijf als hierboven, heeft een aantal mooie Scania R650 trucks in het wagenpark. Maak jouw modelwagenpark compleet met deze levensechte modelvrachtwagen.

 

Model vrachtwagen bestellen bij Special Interior

Het is altijd fijn om iets meer te weten van degene bij wie u bestelt. U bent op de website van Special Interior. Met meer dan 500 producten zijn wij de absolute specialist op het gebied van truckaccessoires. Wij zijn gespecialiseerd in het verfraaien van vrachtwageninterieurs, maatwerkstoffering, audio- en multimediaproducten. Zodoende hebben we vanuit onze eigen passie een assortiment modelvrachtwagens samengesteld. Welk schaalmodel 1:50 truck mogen we naar u toe laten transporteren? We zien uw bestelling graag tegemoet!

INTERESSE IN EEN MAATWERK INTERIEUR?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.